MAYIS

Anaokulu Ön Hazırlık ve Hazırlık D sınıfı öğrencilerimizin yıl boyunca ürettiklerini ailelerine sundukları "Sunum Günleri" etkinliğinin ilk günü gerçekleşecek.

MAYIS

Anaokulu Hazırlık A, Hazırlık B ve Hazırlık C sınıfı öğrencilerimizin yıl boyunca ürettiklerini ailelerine sundukları "Sunum Günleri" etkinliğinin ilk günü gerçekleşecek.

MAYIS

Ortaokul öğrencilerimizin resimlerinin sergilendiği Sanat Bienali, saat 18.30`da Kanatlı AVM giriş katında gerçekleşecek.

MAYIS

Söz Sende etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz İdil Çekin ve Ceylin Minnet Teen Wolf sunumunu gerçekleştirecek.

MAYIS

Kendi kitaplarını yazan ilkokul öğrencilerimizin Çocuk Yazar Çocuk Okur isimli imza günü gerçekleşecek.

MAYIS

Öğrencimiz Ezgi Kaynak`ın düzenlediği Un Woman sunumu gerçekleşecek.

MAYIS

7. sınıf öğrencilerimize yönelik, Sosyal Bilgiler dersi kapsamında düzenlenen Çanakkale Gezisi gerçekleşecek.

MAYIS

Okulumuzda her yıl düzenlenen ve geliri ile sosyal sorumluluk projeleri geliştirilen Geleneksel Gelişim Panayırı gerçekleşecek.

MAYIS

Gelişim Ortaokul STEM ve Kodlama Takımı, Ankara’da Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nda Bilişim Garaj Akademisi tarafından düzenlenen HacKIDhon 18 etkinliğine katılacak.

MAYIS

Liseden mezun olacak öğrencilerimiz için GAGA`da mezuniyet balosu düzenlenecek.

MAYIS

Ortaokuldan mezun olacak öğrencilerimiz için GAGA`da mezuniyet balosu düzenlenecek.

MAYIS

Lise öğrencilerimizin Edebiyat öğretmenlerimizin rehberliğinde hazırladığı şiir gecesi etkinliği gerçekleşecek.

MAYIS

10-16 Mayıs`ı kapsayan Engelliler Haftası`nda İş Uygulama Merkezine ziyaret düzenlenecek.

MAYIS

Her yıl düzenlenen Nesin Matematik Köyü Gezisi gerçekleşecek.

MAYIS

Okulumuz öğrencilerinin katılımına açık olan Gelişim Okulları 2. Satranç Turnuvası düzenlenecek.