gelisim okulları fen lisesi
Öğrencilerin akademik gelişimlerinin yanı sıra kişisel gelişimlerini sağlamak için, sistematik olarak çalışmalar düzenlenir. Bu çalışmaların başlıcaları teknoloji, İngilizce, spor, kültür-sanat, el becerileri ve müzik alanında gerçekleştirilir.

Lise öğrencileri, bu gelişimi uygulamalı derslerde, etkinliklerde ve kulüp çalışmalarında sağlar. Spor alanında basketbol, futbol, voleybol, tenis, futsal, masa tenisi, dans, eskrim ve satranç olmak üzere toplam 9 branşta kendilerini geliştirebilirler.

gelisim okulları fen lisesi gelisim okulları fen lisesi

Lise öğrencileri, diledikleri her enstrümanı öğrenme imkanına sahiptir. Müzik odasında aldıkları sistematik eğitimler sonucunda, her hafta düzenli bir şekilde gerçekleştirdikleri kantin konserleriyle topluluk önünde yeteneklerini sergilerler.

Her hafta gerçekleştirilen öğrenci sunumları öğrencileri araştırmaya ve daha fazla öğrenmeye teşvik eder. Bu sunumlarda öğrenciler, kendi ilgi alanlarına giren konuları belirler ve akranlarına sözlü ve görsel bir sunum hazırlar.

Fen Lisesi öğrencilerinin faaliyet yürüttüğü kulüpler:

• Futbol Kulübü
  • Voleybol Kulübü