DÜNYACA ÜNLÜ PİYANİSTİMİZ İDİL BİRET GELİŞİM OKULLARINDA

02 Mart 2018

DÜNYACA ÜNLÜ PİYANİSTİMİZ İDİL BİRET GELİŞİM OKULLARINDA

Çağımızın en önde gelen piyanistlerinden, sayısız ödülleri ve nişanları olan İDİL BİRET, ‘’70. Sanat Yılı’’nı kutlamak amacıyla geldiği Eskişehir Konseri öncesi okulumuzu ziyaret ederek bizleri onurlandırdı.

Öğrencilerimizle söyleşide bulunan İDİL BİRET, öğrencilerimizin sorularını içten bir şekilde yanıtladı. Hayatından kesitler anlatan İDİL BİRET, daha sonra piyano dalında başarılı olan öğrencilerimizi dinleyerek görüşlerini belirtti. Okulumuzun Türkiye derecesi yapan öğrencileriyle tanıştı ve söyleşide bulundu. Okulumuzu ve müzik atölyesini gezen İDİL BİRET, sanata verdiğimiz önem ve değeri takdir etti.

Okulumuzdan ve öğrencilerimizden çok etkilenen İDİL BİRET, Atatürk Kültür Sanat Ve Kongre Merkezi’nde 12.01.2018 Cuma günü yapılacak olan “70. Sanat Yılı Konseri” ne öğrencilerimizi davet etti.

Kurulduğu günden beri sanata çok önem veren okulumuzda, çağımızın en önemli sanatçılarından biri olan İDİL BİRET’i ağırlamak bizi onurlandırdı.