GELİŞİM OKULLARI 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANI DT. AHMET ATAÇ’I ZİYARET ETTİ

24 Nisan 2019

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Tepebaşı Belediyesi’ne gelerek Başkan Ataç’ı ziyaret eden öğrenciler, Tepebaşı Belediyesi meclis salonunda Ataç ile sohbet etti. Belediyecilik hakkında sorular soran öğrenciler, Başkan Ataç hakkında merak ettiklerini de sorma fırsatı buldular.
Çocuklar ise Başkan Ataç’a belediyecilik ile ilgi sordukları soruların arasında; belediye başkanlığının en zor ve en kolay işlerinin neler olduğu, en sevdiği sosyal etkinliğin ne olduğunu, belediye başkanı olmak isteyenlere neler tavsiye edeceği, oldu. Başkan Ataç ise belediye başkanlığının sevilerek yapılması gereken bir görev olduğu, şehre hizmet ederken önce hekim gözüyle inceleyip önleyici projeler geliştirdiği ve bunları yaparken ekibi ile hareket ettiği söyledi. Çocuklara öncelikle derslerine iyi çalışmalarını, sonra da hem kendileri hem de çevreleri için kurallara uymaları öğütledi. Ayrıca başkan kendisine yöneltilen en sevdiği yemek, en sevdiği spor dalı gibi sorulara da içtenlikle cevap verdi.

Konuşmaların ve soru-cevap kısmının ardından Başkan Ataç ve öğrenciler hep birlikte fotoğraf çektirdiler.