GENIUS OLYMPIAD 2018

03 Mart 2018

GENIUS OLYMPIAD 2018

Ulusal ve Uluslararası proje başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Gelişim Okulları Dünya’nın en büyük olimpiyatlarından Genius Olympiad 2018`e başvurusunu tamamlamış bulunmakta. Genius Olimpiyatları, lise kademesi öğrencilerini, çevre sorunlarının küresel bağlamda anlaşılması ve çözüm politikalarının geliştirilmesinin yanı sıra tasarım, mühendislik, yaratıcı yazarlık, resim, müzik ve temel bilimlerde sürdürülebilirliğinin sağlanmasına teşvik etmeyi amaçlıyor.

New York’taki Sunny Oswego Üniversitesi ve Terra Eğitim Vakfı tarafından ABD’nin New York şehrinde düzenlenecek olan Genius uluslararası bilim ve sanat Olimpiyatına Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Gizem Burcu Gerçek danışmanlığında art-illustration kategorisinden Adem Berk Yüksel, Berke Özkır, Zeynep Şişman ve İngilizce Öğretmenimiz Sema Best Danışmalığında ise writing-poem kategorisinden Baran Yıldız başvurularını tamamlamıştır.

Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.