SAT GRUBU ÖĞRENCİMİZ DÜNYA SIRALAMASINDA İLK 3’TE YER ALAN ÜNİVERSİTEDEN İLK KABULÜNÜ ALDI

19 Mart 2019

12. sınıf öğrencimiz Ece Pars, Dünya sıralamasında alanında ilk 3’te yer alan Fransa’nın en iyi Siyaset okulu Sciences Po Üniversitesi’ne kabul edildi.  Fransa Başkanı olan Macron, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Jean Pierre Lacroix,  Nobel Barış Ödüllü İngiltere Dış İşleri Bakanı Sir AUSTEN Chamberlain  gibi dünyaca ünlü isimlerin mezun olduğu üniversitede eğitimine devam edecek olan Ece hepimizi gururlandırdı.

Önümüzdeki günlerde başvurduğumuz diğer üniversitelerin de kabullerini de alacağımızı düşündüğümüz öğrencimize başarılarının devamını diliyoruz.