100 YILLAR BOYUNCA YAŞA 23 NİSAN!

27 Nisan 2020

100 YILLAR BOYUNCA YAŞA 23 NİSAN!

Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı  olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılını bu yıl öğrencilerimiz evlerinden büyük bir çoskuyla  kutladılar.  Öğrencilerimiz evlerini bayraklarla donatırken kimileri odalarını, kimileri balkonlarını yaptıkları süslerle, yazdıkları şiirlerle ve yazılarla donattılar. Anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz görsel sanatlar dersinde  hazırladıkları bayram sevincini yansıtan görsellerle, birinci ve üçüncü sınıf öğrencilerimiz çoskuyla söyledikleri şiirleriyle, ikinci sınıf öğrencilerimiz özenle hazırladıkları afişleriyle, dördüncü sınıflarımız ise söyledikleri ‘23 Nisan’ şarkısıyla bayrama renk kattılar. Liseli büyüklerimiz evlerinden enstrümanlarıyla çaldıkları ‘İzmir Marşı’nı küçüklere armağan ederek bayram sevinçlerine ortak oldular.

Öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yaptıkları çalışmaları Youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz.