2. SATRANÇ TURNUVASI

15 Mayıs 2018

2. SATRANÇ TURNUVASI

5-6 Mayıs tarihlerinde okulumuzda Gelişim Okulları 2. Satranç Turnuvası düzenlendi. 4 farklı kategoride oynanan oyunlar çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. Okulumuzdan ve dışarıdan katılımcıların olduğu turnuvada çocuklar eğlenceli vakitler geçirdiler. Kategorilerinde ilk 4`e giren sporculara Kupa ve Madalya, ilk 10`a giren sporculara Madalya ve Başarı Belgesi verildi. Ayrıca tüm katılımcılara Katılım Belgesi verildi.

Okulumuzdan dereceye girerek Kupa ve Madalya kazanan öğrencilerimiz:

7-8 Yaş Kategorisi:
4. Eray ALPARSLAN
6. Arda Deniz VAROĞLU
7. Osman Aras GÖKER

9-10 Yaş Kategorisi:
8. Ali Caner DURAL
10.Ömer Efe TOPÇU

11-12 Yaş Kategorisi:
6. Kerem Kayra GÜL
8. Orkun Çağan KÖSEMEN
9. Ahmet Emir ÇIRAKCI

13-18 Yaş Kategorisi:
4. Yiğitcan TÜRKOĞLU
7. Tarık Batu YÖRÜR

Genel Sıralamada Dereceye giren sporcular:

7-8 Yaş Kategorisi:
1. Kutay Altuğ CEYLAN
2. Kuzey KURTYILMAZ
3. Begüm ÇELEBİOĞLU
4. Eray ALPARSLAN

9-10 Yaş Kategorisi:
1. Bulut AYDEMİR
2. Süleyman BURAK YÖNDEM
3. Ecrin ÖNAL
4. Muhammed Efe ACAR

11-12 Yaş Kategorisi:
1. Çağatay ALTIN
2. Ömer Umut KÖSEOĞLU
3. Argun Ege DİKMEN
4. Egemen ŞENER

13-18 Yaş Kategorisi:
1. Arda ARSLANER
2. Mehmet Ali BENLİ
3. Berke DEMİR
4. Yiğitcan TÜRKOĞLU

Öğrencilerimizi ve katılan tüm sporcuları tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Turnuvamıza katkıda bulunan Eskişehir Satranç İl Temsilcisi Sayın Alihan KARACAN, İl Temsilcisi Yardımcısı Sayın İlkin ÇETİNKAYA, Başhakem Sayın İsmail ÖLMEZ, Hakemler Murat KURT, Ahsen ÇETİNKAYA, Sezin KADAYIFÇI, Seyfettin KAZANÇ, Ahmet Cemil CEYLAN, Nihat DEVECİOĞLU, Özer ÇALIŞKAN, Umut IRAKER, Kupa ve madalya tasarımlarıyla Emine KONUK, Afiş çalışmasıyla 5. Sınıf öğrencimiz Arda TÜRKMEN, Destek Birimleri Yöneticimiz Özgür AKTAŞ, Satranç öğretmenimiz Deniz YÜCE ile emeği geçen personelimize teşekkür ederiz.