2117 TASARIM DUVARI PROJESİ

02 Mart 2018

2117 TASARIM DUVARI PROJESİ

2017-2018 eğitim öğretim yılı birinci dönem içerisinde başlanan ‘2117-Tasarım Duvarı Projesi’ 100 yıl sonrasını hayal edip duvar resmi tekniği ile resmetmeyi amaçlayan bir projedir. Projeye katılan öğrencilerimiz 100 yıl sonrasını kendi öngörüleri doğrultusunda yansıtmış ve ortaya çıkan çalışmalar okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından merakla izlenmiş ve takdir edilmiştir.

Proje bitiminde 14.02.2018 tarihinde Lise müdürümüz Sinem Beken ve Görsel Sanatlar öğretmenimiz Gizem Burcu Gerçek tarafından katılımcı öğrencilerimizden Eren Ceylan, Buğra Özpamuk,  Gülse Telli, Zehra Canlı, Defne Çelik ve Sinem Üner’e katılım belgeleri verilirken, en iyi tasarım seçilen çalışma için ise Adem Berk Yüksel’e 1.lik belgesi ve ödülü verilmiştir.

‘2117-Tasarım Duvarı Projesi’ ikinci dönem içerisinde ‘Tasarım Duvarı Projesi’ olarak devam edecek ve en iyi tasarımını yılsonunda ödüllendirecektir.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.