5 ve 8. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

29 Eylül 2018

5 ve 8. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

24 Eylül Pazartesi günü düzenlenen toplantı 5.sınıf velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Okul tanıtım filminin izlenmesinden sonra okul müdürümüz Hulusi Karslı bu eğitim dönemi 5. sınıf öğretmenlerini velilerimizle tanıştırdı. Gelişim Ortaokulu uygulamaları, akademik yaşam ve yabancı dil uygulamaları hakkında açıklayıcı bilgiler verdi. Daha sonra okulumuzun İcra Kurulu Üyesi Sedat Sönmez velilere sakin olmalarını ve çocuklarını iyi izleyip gözlemlemelerini tavsiye etti.

28 Eylül Perşembe günü 8. sınıf velilerimizin katıldığı toplantıya okul müdürümüz Hulusi Karslı 8. sınıf eğitim kadromuzu velilerimizle tanıştırarak başladı. Lise giriş sınavına girecek öğrencilerimizin velilerine bu sene uygulanacak LGS sistemi hakkında açıklamalarda bulundu. 2018 LGS sonuçlarında okulumuzun oldukça başarılı olduğunu ifade eden okul müdürü bu eğitim yılında da her yıl olduğu gibi aynı başarıyı arttırarak devam ettireceğimizi dile getirdi.

Toplantılar sonunda öğretmenlerle bireysel olarak görüşen velilerimiz mutlu bir şekilde okulumuzdan ayrıldılar.