6. MEZUNLAR BULUŞMAMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

08 Mayıs 2018

6. MEZUNLAR BULUŞMAMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Eskişehir Gelişim Okulları 6.Geleneksel Mezunlar Buluşmasını 4 Mayıs Cuma günü gerçekleştirdik. 2013 yılı mezunlarından şu an Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünde tam burslu olarak okuyan Onuralp Acar açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Ardından iki oturum şeklinde mezunlarımız öğrencilerimizle buluşup deneyim paylaşımında bulundurlar.

Oturumların ardından kapanış töreninde Lise Yöneticimiz Sinem Beken’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra Yönetim Kurulu Başkanımız Erdal Şahbaz yurt dışında olması nedeniyle görüntülü bağlanarak tüm mezunlarımıza sürpriz yaptı ve katılımları için teşekkürlerini iletti.

Sonrasında  “Plaket Töreni” gerçekleştirildi ve “Bahçe Partisi”ne davet edilen diğer mezunlarımızla birlikte Okul Orkestramızın canlı performansı eşliğinde okulumuz bahçesinde unutulmayacak keyifli anlar yaşandı ve anılarını tazeledi. Mezunlarımızın “Anı Defteri”ne duygu ve düşüncelerini yazmaları ile birlikte bahçe partimiz son buldu.

Bizlere her geçen gün büyüyen bir aile olduğumuzu gösteren tüm mezunlarımıza Gelişim Okulları olarak teşekkür ediyoruz.

Birlikte nice 20 yıllara!