8 VE 12. SINIFLARIMIZIN GÖRKEMLİ MEZUNİYET TÖRENİ

11 Haziran 2018

8 VE 12. SINIFLARIMIZIN GÖRKEMLİ MEZUNİYET TÖRENİ

8. ve 12. sınıf öğrencilerimizin heyecanla bekledikleri mezuniyet töreni 8 Haziran Cuma günü gerçekleşti. Eskişehir Gelişim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Şahbaz açılış konuşmasında öğrencilerimizin bilimselliği, hür düşünceyi, çağdaşlığı ve evrensel değerleri içselleştirmeleri gerektiğini dile getirdi.
 
Öğrenim hayatına Eskişehir Gelişim Okulları`nda başlamış ve 12 yıldır Eskişehir Gelişim Okulları öğrencisi olmanın haklı gururunu yaşayan lise son sınıf öğrencilerimizin 11. sınıf ve ana sınıfı öğrencilerine  bayrak ve flama teslimi görülmeye değerdi. 
 
Tören esnasında Ortaokul, Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi`nde dereceye giren öğrencilere plaket ve ödülleri verildi. Okul birincilerinin yapmış olduğu duygu yüklü konuşmalarının ardından Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve Ortaokul birincileri şeref kütüğüne isimlerini çaktılar. 
 
2017 mezunumuz Türkiye 26`ncısı Boğaziçi Üniversitesi Çeviri Bilim Bölümü öğrencisi Yiğit Davutoğlu yaptığı konuşmayla yeni mezun olan arkadaşlarının heyecanına ortak oldu.
 
Tüm öğrencilerimizin diplomalarını almaları ve keplerin atılmasından sonra havai fişek gösterisi konukları büyüledi. Tören mezuniyet pilavı ile son buldu.