ATATÜRK`Ü İLELEBET YAŞATACAĞIZ!

11 Kasım 2019

ATATÜRK`Ü İLELEBET YAŞATACAĞIZ!

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir." diyen Ata`mızı görmeden ama onu anlayarak geçirdiğimiz bir 10 Kasım daha yaşadık.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 10 Kasım`da saatler 09.05`i gösterdiğinde büyük bir coşku ile Ata`mızı andık. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın ardından okul Lise Yöneticimiz Sinem Beken`in duygu ve özlem yüklü konuşmasıyla başlayan tören, okulumuz 11. sınıf öğrencimiz Ezgi Kaynak`ın okuduğu şiir ve 10. sınıf öğrencimiz Hava Dilara Aşar`ın Atatürk için kendisinin yazdığı metinle devam etti. Ardından okulumuzun tüm 9. Sınıflarının katıldığı oratoryo gösterisi izleyenlere coşku dolu anlar yaşattı. Töreni düzenleyen okulumuz müzik öğretmenleri ve Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerini tebrik eder, törenimize katılan tüm öğrendi ve velilerimize teşekkür ederiz.