BİOGOODS GENÇBİZZ ŞİRKETİ TÜRKİYE FİNALLERİNDE

29 Mayıs 2019

BİOGOODS GENÇBİZZ ŞİRKETİ TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Genç Başarı Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen GençBizz Şirket Programı Eskişehir yarı finalinde il genelinde yarışan 35 şirket arasından seçilen şirketimiz BİOGOODS, 25-26 Mayıs tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

Bu programla birlikte öğrencilerimiz, girişimcilik deneyimi yaşayarak yeni fikirler üretip hayata geçirebilme, sorumluluk alabilme, ekip çalışmasına uyum sağlayabilme, profesyonel hayatla tanışabilme, şirketlerine destek olan mentörler eşliğinde çalışabilme, finansal alanda okuryazarlık kazanma gibi pek çok alanda tecrübe edinme şansı yakaladılar.

Bu fırsatı sağlayan Genç Başarı Eğitim Vakfı’na teşekkür ediyor, Türkiye finalinde ilimizi ve okulumuzu temsil edecek BİOGOODS GençBizz Şirketimize başarılar diliyoruz.