BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ GELİŞİM OKULLARINDA

17 Nisan 2018

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ GELİŞİM OKULLARINDA

Eskişehir Gelişim Okullarının  konuğu olarak Eskişehir`e gelen Boğaziçi Üniversitesi Müzik Korosunun  Klasik Müzik, Caz ve Rock konseri Gelişim ailesi tarafından izledi. Salonu tamamen dolduran misafirler koroların enerji dolu performanslarını alkışlarıyla ödüllendirdiler.

Türkçe ve yabancı şarkıları çok sesli koroya uyarlayan Boğaziçi Üniversitesi Korolarından ilk olarak Klasik Müzik Korosu performansını sergiledi. Ardından Caz Korosu hareketli şarkılarla izleyicileri coşturdu. Son olarak sahne alan Rock Korosu  sıra dışı yorumları ve hareketleriyle oldukça beğenildi. İzleyicilerin yoğun isteği üzerine üç koronun üyeleri hep birlikte son şarkıyı bir kez daha söylediler. Korolar konserin sonunda uzun süre ayakta alkışlandılar.