ÇOCUK EDEBİYATI YAZARI TÜLİN KOZİKOĞLU İLKOKUL 3. VE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU

07 Mart 2018

Çocuk edebiyatı yazarı Tülin KOZİKOĞLU 3. ve 4. Sınıf öğrencilerimizle “Mıstık, Seni Anlamıyoruz! Noktalama İşaretlerinin Öyküsü” kitabı ile yaratıcı yazma etkinliği yaptı. Yaratıcı yazma kurallarını eğlenceli uygulamalar ile öğrencilerimize anlatan Tülin Kozikoğlu öğrencilerimizden “Mıstık, Seni Anlamıyoruz! Noktalama İşaretlerinin Öyküsü” kitabının karakteri Mıstık ile başlayan “sevgi, özlem, heyecan, mutluluk, öfke, korku vb gibi “ duyguları barındıran ve öğrendikleri teknikleri de kullanarak bir yazı yazmalarını istedi.  Yazılan yazılardan bir kaçını seçerek okudular ve hep birlikte değerlendirdiler.