CUMARTESİ ETKİNLİKLERİ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

09 Mart 2018

CUMARTESİ ETKİNLİKLERİ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Okulumuzda 2. dönem  Cumartesi etkinlikleri 24.03.2018 tarihi itibarı ile başladı. Gelişim Okulları bu yıl da Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine yönelik eğlendirici ve öğretici cumartesi etkinlikleri kaldığı yerden devam ediyor. Cumartesi etkinliklerimizde, öğrencilerin ilgi duydukları alanlarda gerçekleştirdikleri nitelikli ve eğitici faaliyetlerle okul yaşamlarını destekleme amacı güdülmektedir. Öğrencilerin ilgi ve gelişim alanlarına yönelik olarak öğretmenleri tarafından bilgilendirilme ve yönlendirilme imkânı da bulunmaktadır. 8 hafta boyunca devam edecek Kort Tenisi, Yüzme, Futbol, Binicilik, Jimnastik, Modern Dans, Paten, Keman ve Gitar etkinlikleri çocukların bilgi ve becerilerini geliştirmeyi ve eğlenceli bir etkinlik atmosferi içinde hayal dünyalarını genişletebilmeyi hedefliyoruz.