CUMHURİYET İLELEBET YAŞAYACAKTIR

30 Ekim 2018

CUMHURİYET İLELEBET YAŞAYACAKTIR

Cumhuriyetimizin 95. yıl dönümünü her yıl olduğu gibi bu yıl da Gelişim ailesi olarak büyük bir coşkuyla kutladık.

Öğrencilerimizden İlkim Bilge İdem’in Cumhuriyet’in zorlu kuruluş sürecini anlattığı törende Halide Edip’in Sultanahmet Mitingi’nde yaptığı konuşma öğrencimiz Defne Öğüç ve “Ortaokul Tiyatro Grubu”muz tarafından canlandırıldı. Milli Mücadele ruhunu bize coşkuyla hissettiren bu konuşmanın ardından Mustafa Kemal rolünde Kaan Balaban’ın “EFENDİLER, YARIN CUMHURİYET’İ İLAN EDİYORUZ!” sözleri törenin nabzını yükseltti. Öğrencilerimizin 6 metrelik bez üzerine el emeğiyle kısa sürede hazırladıkları “Yaşasın Cumhuriyet” yazılı Atatürk tablosu göz doldurdu. 5. sınıf öğrencilerimizden oluşan koronun seslendirdiği coşkulu marşların ardından tören sona erdi.

Emeği geçen tüm Ortaokul öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.