DÖNEM ARASINDA GELİŞİME DEVAM

02 Mart 2018

DÖNEM ARASINDA GELİŞİME DEVAM

Eskişehir Gelişim Okulları eğitimcileri, dönem arası tatillerini öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlayacak şekilde değerlendirdi. Bu çalışmaların başını da okul kurucusu Erdal Şahbaz çekti. Tatilin ilk günlerinde, kurucumuz Erdal Şahbaz ve teknoloji eğitmenlerimiz Mustafa Tanrıdiler ve Mesut Üstün Londra ziyaretinde bulundular. Takip eden günlerde ise Erdal Şahbaz Antalya`da Geleneksel Eğitim Sempozyumu`ndaydı.
 
Eğitmenlerimiz Gelişim Londra Kampüsü`ndeydi
Kurucumuz Erdal Şahbaz, İngilizce STEM ve Kodlama öğretmenimiz Mesut Üstün ve Matematik-FRC Robotik öğretmenimiz Mustafa Tanrıdiler dönem arasında Londra’da bulunan Gelişim Londra Kampüsünü ziyaret ettiler. Ziyaretleri sırasında ekibimize, kampüs yöneticileri Byron Martyn ve Denisa Sava eşlik ettiler.
Kampüsü yerinde inceleme fırsatı bulan öğretmenlerimiz kampüsün konumu ve öğrencilere sağladığı olanakların Gelişimliler için önemli bir fırsat olduğunu söylediler. Kampüste  gruplar halinde ağırlanacak olan öğrencilerimiz, uzman öğretmenlerden eğitim alarak İngilizce becerilerini en üst seviyeye çıkarma fırsatı yakalayacaklar. Gelişim Londra Kampüsü, öğrencilerin iyi bir eğitim alabilmesi için planlanmış durumda. Teknoloji ile donatılmış derslikler, spor salonu, kafeterya, sinema salonu, öğrencilerin kendi etkinliklerini düzenleyebileceği etkinlik alanı, dijital kütüphane, çamaşır yıkama hizmeti gibi bir çok olanak mevcut. Tüm bu olanakların yanında onlara yardım etmeye hazır bir ekipte bulunuyor.
 
Londra`da Eğitim Teknolojileri Fuarı
Gelişim Okulları, eğitim ve teknolojiyi buluşturan, Avrupa’nın en büyük fuarı  olan BETT SHOW 2018’e katıldı.  Kurucumuz ve öğretmenlerimiz, 23-27 Ocak tarihleri arasında Londra`da düzenlenen dünyaca ünlü firmaların stantlarının yer aldığı, eğitim teknolojileri ile ilgili alanında uzman kişilerin konuşmalarını, çalıştayları ve panelleri öğrencilerimiz için takip etti.
 
Fuarda, teknoloji ve inovasyonun eğitimdeki rolünün ele alındığını belirten Yönetim Kurulu Başkanımız Erdal Şahbaz, "Bizim için ne mutlu ki bu fuarda çocuklarımızın eğitimi için dünyadaki en yeni teknolojilere  sahip olduğumuzu gördük" dedi. Eğitimde geleneksel yöntemlerin yanında teknolojiyi de yakından takip ederek okulumuzda eğitim kalitesinin her geçen yıl artmaktadır. Öğrencilerimize daha yararlı olmak ve teknolojideki yenilikleri yerinde takip etmek için, Gelişim Okulları olarak Bett Education and Technology Show 2018 önemli bir adım oldu.
 
Antalya`da Eğitim Sempozyumu
30 Ocak- 2 Şubat tarihleri arasında bu yıl on yedincisi gerçekleştirilen Geleneksel Antalya Eğitim Sempozyumu`na kurucumuz Erdal Şahbaz katıldı. Dönem arası tatilde eğitim çalışmalarına ara vermeyen okulumuz eğitmen ve yöneticileri bu kez Antalya`daydı. "Türkiye’de ve Dünyada: Değerlendirme Sistemlerinin Eğitime Etkisi” temasıyla Kaya Palazzo Otel`de düzenlenen etkinliğe Türkiye`nin dört bir yanından eğitimciler katıldı.