EĞİTİM TEKNOLOJİLERİNDE ÖĞRETMEN EĞİTİMLERİ

02 Mart 2018

EĞİTİM TEKNOLOJİLERİNDE ÖĞRETMEN EĞİTİMLERİ

2. Dönemin başlamasıyla birlikte eğitimin en önemli paydaşlarından biri olan değerli öğretmenlerimizin eğitim teknolojileri alanında eğitimleri bütün hızıyla devam ediyor.

İleri Ardunio ve STEM uygulamaları 10 Şubat 2018 Cumartesi günü Ankara Gazi Üniversitesi Teknokent`te Bilişim Garaj Akademisi tarafından düzenlenen "İleri Ardunio ve STEM uygulamaları" konulu öğretmen eğitimine STEM ve Kodlama Lider öğretmenimiz Mesut ÜSTÜN katıldı.

Eğitimde, Ardunio kartlarıyla bilim derslerinde öğrenilen kavramların günlük yaşantımızda kullandığımız cihazlara dönüştürülmesine ilişkin STEM uygulamaları yapıldı.

3 Boyutlu Tasarım ve Blok Kodlama Uygulamaları 17 Şubat 2018 Cumartsi günü okulumuz ev sahipliğinde gerçekleştirilen eğitime okulumuzun STEM ve Kodlama derslerine giren İlkokul öğretmenleri katıldı. Tüm gün süren eğitimde 3 boyutlu tasarımlar ve blok kodlama örnekleri uygulandı.

Uygulamaları başarıyla bitiren öğretmenlerimiz yeni fikirler ve uygulamalarla eğitimlerini tamamladılar.