ERSİN HAN ERSİN İLE  MÜZEDE ATÖLYE GERÇEKLEŞTİRDİK

03 Aralık 2019

ERSİN HAN ERSİN İLE MÜZEDE ATÖLYE GERÇEKLEŞTİRDİK

Odunpazarı Modern Sanatlar Müzesinde Marshmallow Laser Feast direktörü Ersin Han Ersin ile 5.sınıf öğrencilerimiz sanal gerçeklik ortamı yarattı.

Sanal gerçeklik deneyimleri yaratan kollektif  sanatçı  Marshmallow Laser Feast’in iki eseri şu anda OMM’da sergileniyor: Bir Hayvanın Gözlerinden (In the Eyes of the Animal) izleyicileri ormanı, yerlisi olan canlıların gözünden bakmaya davet ederken, Ağaca Övgü (Treehugger) ise bir Sequoia ağacının bakış açısından ormanı deneyimletiyor. Kolektifi oluşturan üç sanatçıdan biri olan Ersin Han Ersin’le 5. Sınıf öğrencilerimiz atölye çalışmasında eğlenerek farklı deneyimler kazandılar.

Öğrencilerimize bu güzel imkanı sunan Ersin Han Ersin, bu etkinliğe ev sahipliği yapan Odunpazarı Modern Sanatlar Müzesi ekibine ve Görsel Sanatlar öğretmenimiz Nuray Çakar’a teşekkür ederiz.