ESKİŞEHİR GELİŞİM OKULLARI 7.GELENEKSEL MEZUNLAR BULUŞMASI

06 Mayıs 2019

ESKİŞEHİR GELİŞİM OKULLARI 7.GELENEKSEL MEZUNLAR BULUŞMASI

Katılan mezun sayımızın her yıl daha da arttığı Eskişehir Gelişim Okulları Geleneksel Mezunlar Buluşmamızın 7’ncisini 3 Mayıs Cuma günü gerçekleştirdik. Açılış konuşmasını,şu anda ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümünde okuyan 2015 yılı mezunlarımızdan Egemen Baş gerçekleştirdi.
 
Yönetim Kurulu Başkanımız Erdal Şahbaz’ın ve Lise Yöneticimiz Sinem Beken’in günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından çeşitli meslek dallarında olan ve üniversitede okumaya devam eden mezunlarımız ile birlikte 10 ve 11.sınıf öğrencilerimiz ilgi ve isteklerine göre iki farklı oturumda buluştular.
Oturumların ardından kapanış töreninde ise Fen Lisemizin ilk mezunlarından şu anda İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinde okuyan Batuhan Gümüşay’ın ve 2017 mezunlarımızdan İstanbul Bilgi Üniversitesinde Televizyon Haberciliği Bölümünde okuyan ve aynı zamanda Kanal D`de yayınlanan Leke dizisinde rol alan Ecenaz Üçer’in konuşmalarından sonra “Plaket Töreni” gerçekleştirildi.
Programa oturum konuşmacısı olarak gelen mezunlarımızın yanı sıra diğer mezunlarımızın da katılımıyla, okul orkestramızın canlı performansı eşliğinde okulumuz bahçesinde düzenlenen ‘’Barbekü Partisi’’nde güzel ve keyif dolu anlar yaşandı ve tüm mezunlarımız anılarını tazelediler. Mezunlarımızın “Anı Defteri” ne duygu ve düşüncelerini yazmaları ile “Barbekü Parti”miz son buldu.
Eskişehir Gelişim Okulları olarak 7.Geleneksel Mezunlar Buluşmamıza katılan tüm öğrencilerimize, büyümeye devam eden bir aile olduğumuzu gösterdikleri için teşekkür ediyoruz.