FOTOĞRAF VE KOLAJ ATÖLYESİ ÖĞRENCİLERİ İLE OMM’DE VUSLAT GEZİSİ

03 Ekim 2019

FOTOĞRAF VE KOLAJ ATÖLYESİ ÖĞRENCİLERİ İLE OMM’DE VUSLAT GEZİSİ

Lise etkinlik öğrencilerimiz ile Odunpazarı Modern Müzede sergilenen eserleri inceleyip fotoğrafladık.

OMM’deki dikkat çeken eserlerden biri de dünyaca ünlü Japon bambu ustası Tanabe Chikuunsai ve ekibinin müze için özel ürettiği görkemli enstalasyonu.Tanabe’nin yapıştırıcı gibi yardımcı malzeme kullanmadan sadece ince bambu çubuklarını örerek oluşturduğu enstalasyonu, müzenin mimarisiyle de uyum içinde.
Canlı performans ve sanal gerçekliği kesiştiren çalışmalarıyla insanların dünyayı algılama biçimine yeni bir boyut getiren Marshmallow Laser Feast’in yerleştirmeleri; çevreye duyarlı, çağımızın sorunlarına dikkat çeken, teknoloji ve sanatı bir araya getiren projeler gerçekleştirme misyonuyla örtüşen Ağaca Övgü ve Bir Hayvanın Gözlerinden, çevremizdeki doğal güçleri ortaya çıkararak bizleri büyüledi.