GELECEK İÇİN STEM PROJESİ İÇİN İSTANBULDAYDIK

26 Nisan 2018

GELECEK İÇİN STEM PROJESİ İÇİN İSTANBULDAYDIK

3-4 Şubat tarihlerinde Eskişehir’de 20 öğrencimizin katıldığı TÜRKONFED Gelecek İçin STEM PROJESİNİN eğitimleri ile bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik temelli girişimcilik dersleri almışlardı. Projenin ikinci ayağı ise 17-19 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirildi.
Rehber Öğretmenimiz Perihan Bozbay ve STEM Kodlama Öğretmenimiz Mesut Üstün’ün önderliğinde öğrencilerimiz Global Girişimcilik Zirvesine (GEC18IST) katılıp; melek yatırımcılara geliştirdikleri projelerini sunma fırsatı yakaladılar. İstanbul’da bulundukları 3 gün boyunca IBM, Medtronic ve BRİSA (İzmit) fabrikalarını da ziyaret ederek, başta Ar-Ge departmanı olmak üzere şirket yöneticilerinden son teknolojik gelişmeler ve üretim süreçleriyle ilgili bilgiler de alan öğrencilerimiz için ABD İstanbul Konsolosluğu rezidansında onurlarına düzenlenen yemeğe de katıldılar. 

Yaşadıkları bu benzersiz deneyim için başta TÜRKONFED olmak üzere proje destekçisi Genç Başarı Eğitim Vakfı’na da katkıları için teşekkür ediyoruz.