GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

11 Mayıs 2018

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel müzik resitalimiz 27 Nisan tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Tuna Gürel (piyano), Tolga Ataman (gitar), Deha Atik (gitar), Altay Özenç (gitar), Bilge Kağan Akyüz (gitar), Tuncay Umay (gitar), Cem Sivri (gitar), Egehan Karapazar (gitar), Sude Naz Okur (piyano), Eylül Tigin (piyano), Eylül Durutaş (piyano), Ahmet Efe Erdoğan (piyano), Elif Sude bay (keman), İsmail Efe Akçeşme (piyano), Ilgaz Ata Yaşar (piyano), Hande Atılır (piyano), Ela Temizel (piyano) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar. Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.