GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

30 Mayıs 2018

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel müzik resitalimiz 18-28 Mayıs tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Aras Şen (piyano), Burak Varsoy (bateri), İpek Öz (bateri), Taylan Şahbaz (bateri), Ali Tuğberk Yıldırımer (bateri), Kaan Baykan (bateri), Gökay Yıldız (bateri), Ahmet Ekrem Çelikten (bateri), Kerem Baş (bateri), Arda Türkmen (gitar), Seden İzgü Eser, (viyolonsel), Duru Soydaş (piyano), Seray Sayer (piyano), Duygu Buket Bağ (piyano), Aslı Tuzcuoğlu (piyano), Duru Nalbant (piyano), Rima Esin Sarıkaya (piyano), Ahmet Furkan Emekli (piyano), Atakan Yiğit Çal (piyano), Melis Dilsiz (piyano), Ata Sarp Avşar (keman), Elif Geridönmez (keman), Gülsüm İpek Öner (gitar), Mustafa Ertan El (gitar), Eymen Oğuz (gitar), Yağmur Ekin Kol (keman) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar. Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.