GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

29 Kasım 2018

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali 23 Kasım tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Rana Sakarya (piyano), Zeynel Eren Bilgin (piyano), Elif Sude Bay (piyano), Eylül Tigin (piyano), Alya Nil Altınordu (piyano), Ara Tuna (gitar), Levent Altınkök (piyano), Melis Özkan (piyano), Bahar Karakaş (gitar), Duru Pallı (keman), Meleknaz Demircan (keman), Özge Cıvlak (keman), Asya Turan (keman), Çağla Karasu (yan flüt), Belinay Bıyık (yan flüt), Doğay Gülce Usta (yan flüt), Ceyla Azcan (yan flüt), Tuana Arıcı (yan flüt) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar. Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.