GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

22 Mayıs 2019

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali 17 Mayıs tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Öğrencilerimizden Sarper Açıkalın (gitar), Ateş Erşen Yılmaz (gitar), Irmak Naz Aksoy (piyano), Doruk Tıraş (piyano), Elif Akın (yan flüt), Kuzey Özer (piyano), Melis Gezgin (gitar), Ata Kemal (yan flüt), Kerem Biçer (gitar), Mehmet Baraz (gitar), Muhammed Eyüp Yılmaz (keman), Umut Güçlü (keman), Ömer Efe Topçu (keman), Ömer Kaçar (yan flüt), Duru İşcan (keman), Dersu Taşkın (keman), Semih Başar Küçük (piyano) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.