GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

26 Aralık 2019

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali 13-20 Aralık tarihlerinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

ÖğrencilerimizdenYudum Güncan (piyano), Serra Hacıoğlu (piyano), Mercan Efe Merç (piyano), Damla Cızıoğlu (piyano), Belis Kervankıran (piyano) Candan Derin Toraman (piyano), Hande Atılır (piyano), Ela Dalkılıç (piyano), Ilgaz Ata Yaşar (piyano), Mert Burak Koca (gitar), Kerem Yeler (gitar), Berna Yurtseven (piyano), Levent Altınkök (piyano), Belinay Bıyık, Oya Yaz, İnci Kodak, Ezgi Demir, Gizem Başören, Batuhan Beyaztaş, Mustafa Acar, Koray Keskin, Ayşenur Niğdelioğlu (keman), Elif Zeynep Peker (keman), Görkem Canbek (gitar), Kerem Pekar (gitar), Bilge Özdemir (gitar), Ebrar Beril Minaz (gitar), Rabia Erkan (gitar), Deniz Yavuz (gitar), Aykan Çekmen (piyano), Ela İnal (piyano), Berra Mina Dertli (piyano), Asya Minisker (piyano), Eren Erol Kaya (piyano), Ecem Şahin (piyano), Tolga Topçu (piyano), Ceyda Kurnaz (piyano), Kerem Kurnaz (piyano) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar. Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.