GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

12 Mart 2020

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali 6 Mart tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Öğrencilerimizden Duru Gelir (gitar), Asya Su Kocakaya (gitar), Efe Karakaya (gitar), Kaan Utku Acar (gitar), Mina Çakıcı (keman), Emir Akdeniz (keman),  Yağmur Akbuğa (piyano), Melis Aydın (piyano), Duru Özdil (piyano), Kerem Kırca (piyano),  Sugubse Başaran (piyano), Yağız Eymen Gürsul (piyano), Ateş Köseoğlu (piyano), Zeynel Eren Güsul (Piyano), Ali Ege İpar (piyano), Hande Bayrak (piyano), Eylül Yılmaz (piyano), resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar. Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.