GELİŞİM BURSA’DA ESTİ

08 Eylül 2019

GELİŞİM BURSA’DA ESTİ

Yaz boyunca yaptığı çalışmaları, hazırlık maçları ile tamamlayan Gelişim; Bursa’da Tofaş ve Emine Örnek Spor Kulüplerinin misafirleri oldu.

Sabah seansında Tofaş fabrikası içerisinde yeni yapılan salonda mücadele eden U12, U14 ve U16 takımları, öğleden sonra ise Emine Örnek Eğitim Kurumları içerisinde yer alan salonda birbirinden keyifli karşılaşmalar çıkarttı.

Eskişehir’de oynanan maç sayısının az olması nedeniyle bu tür önemli rakipleri daha fazla ziyaret ederek takımların tecrübe kazanmasını istediğini belirten antranörümüz Can Corcor, maçlarda oynanan oyundan ötürü sporcuları da tek tek tebrik etti.

Ayrıca Gelişim Okulları - Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları işbirliği ile okulumuzda düzenlenen basketbol okullarının güz dönemi ayağı 14 Eylül’de kampüsümüz içerisinde bulunan spor salonunda başlayacak.