GELİŞİM OKULLARI 2019-2020 EĞİTİM YILINA HAZIR

28 Ağustos 2019

GELİŞİM OKULLARI 2019-2020 EĞİTİM YILINA HAZIR

Öğretmenlerimiz ile 2019-2020 Eğitim Öğretim yılına 19 Ağustos Pazartesi günü seminer dönemimiz ile başladık. 

 

Öğretmenlerimize Okul Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Sönmez ve Okul Yönetim Kurulu Başkanımız Erdal Şahbaz açılış konuşmalarını gerçekleştirdi. Sayın Erdal Şahbaz açılış konuşmasında, her yıl gittikçe büyüyen,vizyon ve misyonlarımız doğrultusunda eğitim adına yapılması gereken her şeyi yakından takip ederek 21.yy Eğitim Becerilerini öğrencilerine benimseten, başarma ve kazanma geleneğini  bozmadan yoluna devam eden bir okul olarak, tüm bu özelliklerimizi Kütahya’ya taşıyarak, Kütahya Gelişim Okulları’nın açılışı müjdesini verdi.

 

Seminer dönemimizde öğretmenlerimize 21.yy Eğitim Becerilerini destekleyen İnovasyon Eğitimi,Vizyon 2023 Perspektifinde Eğitim gerçekleştirilirken amacımız gelecek için esas vurgumuz öğrencilerimizin  öğrenme süreçlerinin odağına Matematik ve hem Türkçe’de hem de İngilizce’de okuma/anlamayı yerleştirerek öğrenim planımızı yapmaktır. 

 

Geçtiğimiz yıllarda elde edilen başarılarımızı daha da ileriye taşımayı hedeflediğimiz yeni dönemimizin “GELİŞİM AİLESİ” ne mutluluk ve başarılar getirmesini diliyoruz.