GELİŞİM OKULLARI 21. FİZY LİSELER ARASI MÜZİK YARIŞMASINDA

02 Nisan 2018

GELİŞİM OKULLARI 21. FİZY LİSELER ARASI MÜZİK YARIŞMASINDA

Bu yıl düzenlenen, Fizy 21. Liselerarası Müzik Yarışması`nda lise öğrencilerimiz iki ayrı müzik grubuyla sahne aldı. Fen Lisesi Müzik grubumuz Şebnem Ferah-Yalnız, parçasını seslendirirken, Anadolu Lisesi Müzik grubumuz Sezen Aksu-Yalnızlık Senfonisi performansını sergiledi.

Müziğin evrensel bir dil olduğunu, gençler arasındaki sevgi, saygı, mutluluk, birlik ve dayanışma duygusunu, Fizy Liselerarası Müzik Yarışması`na katılan tüm öğrenciler örnek davranışlarla kanıtladılar. Rakip olan gruplar birbirlerinin sahne performanslarını izleyip, birbirlerine destek oldular.

Okulumuzu temsil eden Anadolu Lisesi Grubu Murat Erkin Çiçek, Defne Çelik, Damla Kayan, Ali Öktem Kaçar, Ozan Yüzer, Zeynep Alhan, Dide Azra Koca, Kaan Duran ve Fen Lisesi Grubu, Ceren Ertuğrul, Ali Öktem Kaçar, Ezgi Etkin, Elif Yuva, Begüm Çöklü, Ulaş Bala, Yiğit Emir Işıkçı, Doğukan Doğan’ı gösterdikleri emek ve başarıdan dolayı kutluyoruz.