GELİŞİM OKULLARI OLARAK OTİZMİN FARKINDAYIZ, ONLARIN YANINDAYIZ

02 Nisan 2018

GELİŞİM OKULLARI OLARAK OTİZMİN FARKINDAYIZ, ONLARIN YANINDAYIZ

Otizm Farkındalık Haftasında 9. sınıf öğrencilerimiz, kendi velilerimize ait işyerlerinde bir günlük çalışma gerçekleştirdiler.

31 Mart Cumartesi günü yaptıkları çalışmalar sonrası elde ettikleri kazançlarını Eskişehir Otizm Farkındalık Derneği’ne bağışlayarak bu konuda çevrelerinde ve arkadaşlarında farkındalık yaratmayı başardılar.

2 Nisan Pazartesi günü de Sporcity Otizm Yaşam Uygulama merkezini ziyaret eden öğrencilerimiz Otizm hakkında bilgi edindikten sonra oradaki öğrencilerle birlikte masa tenisi ve tişört boyama etkinlikleriyle keyifli vakit geçirdiler.

Tüm etkinliklerimiz için bizlere destek veren velilerimize, Sporcity Otizm Yaşam Uygulama Merkezi çalışanlarına ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.