GELİŞİM YGA ZİRVESİNDE

28 Kasım 2018

GELİŞİM YGA ZİRVESİNDE

9. Sınıf öğrencimiz Özgür Deniz Akyol ve 10.sınıf öğrencimiz Zeynep Şişman, 1 Aralıkta Zorlu PSM`de gerçekleştirilecek YGA Zirvesine katılım hakkı elde etmiştir.
 
Alanlarında, önemli çalışmaları olan akademisyenler, ünlü sanatçılar ve çok uluslu şirketlerin üst düzey yöneticilerinin de katılacağı zirvenin ardından beş aşamalı mülakat gerçekleştirilecektir. YGA Liderlik Okuluna seçilecek 50 kişi arasına girebilmek için mücadele verecek olan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.
 
Ayrıca, kendilerine gönderilecek canlı yayın linki üzerinden zirveyi takip edip 2. mülakata katılma hakkı kazanan 9. Sınıf öğrencilerimizden Doğukan Pirli, Mustafa Mert Acar, Beray Elitez; 10. sınıf öğrencilerimizden Zeynep Arıman, Osman Tekkalmaz, Ege Sağlam, Azra Özdemir, Baran Kemal Özel, Sinem Turan, Zeynep Mumcu, Duru Zeynep Candan, Damla Damarsoy, Melis Doğan, Ahmet Yıldırım, Ata Aydoğu, Aysu Rukiye Ondoğan, Ela Nur Yazıcı, Elif Yuva, Dila Durceylan, İrem Çağla Uztürk, Ecem Çağlıer, Sena Durceylan; 11. Sınıf öğrencilerimizden Yağmur Karabay, Bengisu Taş, Bengisu Altunkök, Sude Üçler, Sude Alkan, Buse Önen, Yiğit Kaan Arıkan, Selen Demirtaş, Işılay Kaytak, Serhat Aktürk, Baran Yıldız, Deniz Kaya, Bekir Taha Oğuz, Defne Çelik ve 12. Sınıf öğrencimiz Mina Su Dindar`ı da tebrik ediyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.