GELİŞİM’DE MEZUNİYET COŞKUSU

17 Mayıs 2018

GELİŞİM’DE MEZUNİYET COŞKUSU

2017-2018 Eğitim yılının sonuna yaklaşırken Gelişim Okulları’nda yılsonu etkinlikleri hız kazandı. Gelişim Okulları 8. sınıf öğrencileri 11 Mayıs akşamı mezuniyet balosunda bir araya geldi. GAGA’da gerçekleşen mezuniyet balosuna öğrenciler, öğretmenler ve okul yöneticileri katıldı.

Fotoğraf çekiminin ardından öğretmenleri eşliğinde salona geçen öğrencilerimiz, dev ekranda kendileri için hazırlanmış slayt gösterisini izleyerek duygusal anlar yaşadı.

Okul müdürümüz Hulusi Karslı yaptığı konuşmada Cumhuriyet ve Atatürk değerlerine bağlı, başarılı, saygılı, geleceğe parlak öğrenciler yetiştirdiğimizi belirterek bu gecenin, mezunlarımız için unutulmaz bir anı olması temennisinde bulundu.

Mezuniyet pastasının kesiminin ardından orkestranın çaldığı hareketli parçalarla balo boyunca pistten inmeyen mezunlarımız bol bol dans edip eğlendi.

Gelişimli mezunlar, geceyi ölümsüzleştirmek için de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.