GENÇ YAZARLARIMIZDAN ÖZGÜR PENCERE ÖYKÜ YARIŞMASI TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ

05 Mart 2018

GENÇ YAZARLARIMIZDAN ÖZGÜR PENCERE ÖYKÜ YARIŞMASI TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ

Özgür Pencere Çocuk Edebiyatı Grubu’nun  2003 yılında başlattığı, ulusal boyutta yaygınlaşan öykü yarışmasında Gelişim Okulları 10-A sınıfı öğrencisi Deniz Kaya  ‘Hapis Hayatım’ adlı öyküsü ile 1178 eser arasında  2. olarak bizleri gururlandırdı.

Jüri üyeleri arasında Gülten Dayıoğlu’nun da bulunduğu yarışmada ödül alan öyküler ülke çapında satışa sunulacak olan PENCEREMDE ÖYKÜ VAR (14) adlı kitapta yer alacak.

Yarışmanın ilk yılından itibaren organizasyona destek veren değerli yazarımız Muzaffer İzgü anısına düzenlenen yarışmaya, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Ayşegül Benli rehberliğinde hazırlanan ve
katılan tüm öğrencilerimize yazmaya olan sevgilerinden, özgüvenlerinden ve emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.