İSTANBUL ÜNİVERSİTE GEZİSİ

19 Mart 2018

İSTANBUL ÜNİVERSİTE GEZİSİ

16 Mart Cuma günü 10 ve 11.sınıf öğrencilerimiz için mesleki rehberlik çalışmaları kapsamında üniversiteleri daha yakından tanımalarını sağlamak, bölüm ve meslek tercihlerinde daha bilinçli seçim yapmalarına yardımcı olmak amacıyla Rehber öğretmenimiz Nihan Tezgeç önderliğinde düzenlenen “İstanbul Üniversiteleri Tanıtım Gezisi” Beden Eğitimi Öğretmenimiz Çağdaş Tuga ve Matematik Öğretmenimiz Oğuzkan Ersen eşliğinde gerçekleştirildi.
Koç, Boğaziçi ve Sabancı üniversitelerini ziyaret eden öğrencilerimiz, üniversite yetkililerinden okulların akademik ve sosyal yaşamı, yurt dışı çalışmaları, burs imkânları gibi birçok konuda detaylı bilgi alırken aynı zamanda eğitim ortamlarını, spor ve sosyal tesislerini görme şansı yakaladı.Ziyaret edilen üniversitelerde öğrenim gören mezunlarımız tarafından karşılanmakta ayrıca bizleri gururlandırdı.