KİŞİSEL RESİM VE SERAMİK SERGİSİ

10 Aralık 2018

KİŞİSEL RESİM VE SERAMİK SERGİSİ

Sanat eğitimi; yaratıcılık eğitiminin ön planda tutulduğu, var olan bilgiye dayanarak farklı yanıtların üretilmesini sağlayan, her öğrencinin kişisel gelişimi ve eğilimleri doğrultusunda yönlendirilmeye çalışıldığı en güvenilir ortamlardan biridir.

Temel amacımız, “Görsel Sanatlar”ın her alanında bireysel beğenilerine uygun ifade alanı yaratan öğrencilerimizin sanatsal becerilerini desteklemek ve kişisel yeteneklerini arttırmaktır.

Bu doğrultuda Görsel Sanatlar öğretmenimiz Nuray ÇAKAR’ın desteğiyle Ortaokul 6. sınıf öğrencimiz Batuhan Kayatepe’nin Kişisel Resim ve Seramik Sergisi 7 Aralık tarihinde Ortaokul sergi alanında saat 14.00’te açıldı. Sergi açılışımız; ortaokul yöneticimiz Hulusi KARSLI, ilkokul yöneticilerimizden Özlem SAĞLIK ve Meltem AKSU ile velilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Öğrencimiz Batuhan KAYATEPE’nin eserleri 11 Ocak tarihine kadar izleyicilerine açık olacaktır.