MATEMATİK KULÜBÜ - CSI EDUCATION

02 Mart 2018

MATEMATİK KULÜBÜ - CSI EDUCATION

Gelişim Okulları Ortaokul Matematik Kulübü’nün etkinlik programında bu yıl CSI EDUCATION var. CSI EDUCATION’ın çıkış noktası STEM eğitimleridir. Etkinlik aracılığı ile öğrencilerimizde kazandırmayı ve geliştirmeyi hedeflediğimiz temel beceriler;

-Problemi Anlama ve Çözme
-Odaklanma
-Analitik Düşünme
-Grup Çalışması
-Kriz yönetimi
-Disiplinler arası bağ kurma (STEM)‘dir.

Bu hedef ve becerileri göz önünde bulundurarak 24 haftalık program hazırlayan CSI EDUCATION, “eğlenerek öğrenme” yi de öncelik edinmiştir. Eskişehir Gelişim Okulları 6.sınıfındaki 16 öğrencimiz, Matematik öğretmenleri rehberliğinde 3 takım oluşturdu ve Matematik Kulübü etkinliği bünyesinde çalışmalarına devam ediyorlar. Birinci dönemin son etkinliği ile öğrencilerimiz, “Problem yazma- çözme, yüz tanıma, parmak izleri, araç izleri, mekanik izler” eğitimlerini tamamladılar. 14 Nisan’da gerçekleşecek olan ulusal turnuvaya katılmak üzere ikinci dönem de çalışmalarına devam edecekler.