MESLEKİ YÖNLENDİRME VE KARİYER PLANLAMA ‘DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ’’ GEZİSİ

13 Aralık 2019

MESLEKİ YÖNLENDİRME VE KARİYER PLANLAMA ‘DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ’’ GEZİSİ

5 Aralık Perşembe günü, Diş Hekimliği Fakültesinde okumak isteyen 10.sınıf öğrencilerimizle birlikte, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesindeydik. Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğrenci İşleri sorumlusu Elif Atalay Demir’den bölüm hakkında bilgiler alan öğrencilerimiz, ardından fakültenin Entegre Kliniğini ziyaret ederek, gerçek örnekler görme ve bölüm öğrencileriyle konuşma fırsatı yakaladılar. Bölümün stajyer öğrencilerinden Stj.Dt.Mert Çekin ve Stj.Dt.Hatice Bozdemir; Diş Hekimliği Fakültesi’nde hangi dersler okutulur? İş olanakları nelerdir? Staj imkanları nasıldır? Gibi birçok soruyu yanıtlayarak, öğrencilerimizi aydınlattılar.

Bu imkanı bize sağlayan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi`ne ve bizleri bilgilendiren Diş Hekimliği Fakültesi Öğrenci İşleri sorumlusu Elif Atalay Demir; Stajyer öğrencileri Mert Çekin ve Hatice Bozdemir’e teşekkür ederiz