MZV 19’da GELİŞİM LİSE YILDIZLARI

17 Aralık 2019

MZV 19’da GELİŞİM LİSE YILDIZLARI

MZV,Mehmet Zorlu Vakfı’nın düzenlediği alanında uzman ve önemli isimleri tüm gün bir araya getiren, gençlerin kariyer ve geleceklerine odaklı etkinlikler düzenleyen,kişisel gelişimlerine katkıda bulunan bir Gençlik Zirvesi’dir.
Gençlik Zirvesi’nin amacı; Türkiye’nin farklı şehirlerinden seçilen 3.000 lise ve üniversite öğrencisinin birbirleriyle tanışmalarını ve  öğrencilere network yapabilmelerini  sağlamaktır.
Zorlu PSM’de bu yıl 4.sü gerçekleşecek olan MZV19’a katılacak konuşmacılar;Murat Abbas,Gülşah Güray,Çağlar İçer,Taylan Kamış,Kanat Atkaya,Kalben,Barış Özcan,Bekir Ağırdır,Evrim Kuran,Zafer Elçik,Sadık Ünlü,Ahu Özyurt,Güven İslamoğlu,Gülin Çavuş,Ahu Büyükkuşoğlu Serter, Emin Çapa,Ruşen Çakır,Kerem Dündar, Deniz Karaşahin, Güngör Taner, Emre Laleli,Atlas Sarrafoğlu,Zehra Çataltepe gibi önemli Ceo ve alanında uzman kişilerdir.
“Sıfır Atık” hedefiyle yola çıkan ve tüm etkinlik boyunca sürdürülebilir çözümlerin sunulacağı Zirve’ye, okulumuzda öğrenim gören 11 öğrencimiz katılmaya hak kazanmıştır.

MZV19’a katılmaya hak kazanan öğrencilerimiz Deniz Erten,Ceyda Bayur,Zeynep Alhan,Arda Kır, Dila Durceylan,Almina Özmert,İrem Armağan,Fatma İlayda Öksüz,Ezgi Etkin, Celal Tuğhan Öder,Işılay Kaytak ve öğrencilerimizi akademik başarının yanında kişisel gelişimlerini destekleyecek çalışma ve projelere yönlendiren Gelişim Lise Rehberlik Birimimizi  tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyoruz.