ÖĞRENCİMİZ HİLMİ UTKU SÖNMEZ BİLKENT ÜNİVERSİTESİ YAPAY ZEKA VE ÜYEP YAZ OKULUNDA

22 Haziran 2018

Okulumuz 9. Sınıf öğrencilerinden Hilmi Utku Sönmez, 23/27 Temmuz 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Bilkent Üniversitesi Yapay Zeka Yaz Okuluna katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencimiz, hem bilgisayar mühendisliği ve programlama temelleri üzerine, hem de güncel yapay zeka araştırma konularında uygulamalı eğitim alma fırsatı yakalamıştır. Ayrıca öğrencilerin yeteneklerini keşfettikleri, kendilerini geliştirme olanağı buldukları eğitsel ve sosyal bir ortam olan; Tübitak desteği ile, Anadolu Üniversitesi Üstün Zekalılar Eğitim Merkezinin, 25/29 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek Yaz Okuluna da katılmaya hak kazanan öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.