ORTAOKUL MEZUNİYET BALOSU

13 Haziran 2019

ORTAOKUL MEZUNİYET BALOSU

Gelişim Ortaokulu 2018-2019 yılı mezunları, okulumuzdan mezun olmanın mutluluğunu ve heyecanını 11 Haziran akşamı GAGA’da öğretmenleri ve okul yöneticileriyle düzenlenen mezuniyet balosunda kutladı.
Öğretmenleri eşliğinde salona geçen öğrencilerimiz, dev ekranda kendileri için hazırlanmış slayt gösterisini izleyerek duygusal anlar yaşadı. 
Öğrencilerin mezuniyet sevincine ortak olan Okul Müdürümüz Hulusi Karslı “Bu akşam birçok duyguyu bir arada yaşıyoruz. Öğrencilerimizin başarılarından dolayı gururlu, mezun vermenin mutluluğu ve ayrılığın hüznü bir arada. Ne mutlu bize ki çok güzel ve verimli bir yıl geçirdik. Eskişehir’de Gelişim meşalesi 21 yıldır yanmakta ve birçok güzel etkinlikle, başarıyla anılmaktadır. Sizler, Gelişim Ortaokulu mezunları olarak Cumhuriyet ve Atatürk değerlerine bağlı, başarılı, özgüvenli, sosyal sorumluluk bilincine sahip, kendisine, ailesine ve ülkesine yararlı aydın bireylersiniz. İnanıyorum ki bundan sonra da birçok başarıya imza atacak ve Gelişimli olmanın farkını göstereceksiniz. Hepinize başarılar diliyorum. " diye konuştu.  
Mezuniyet pastasının kesiminin ardından hareketli parçalarla eğlence boyunca pistten inmeyen mezunlarımız bol bol dans etti.

Mezun oldukları için sevinçli, ancak aynı sıraları paylaştıkları arkadaşlarından ayrılacakları için de üzgün olduklarını belirten öğrencilerimiz bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.