REHBERLİK ETKİNLİKLERİ

28 Kasım 2020

REHBERLİK ETKİNLİKLERİ

Gelişim Okulları Anaokulu ve İlkokul Rehberlik Birimi olarak, öğrencilerimizin kendini ve çevresini tanıması, farkındalığının ve duyarlılığının artması için ilk dönem bir çok etkinlik yaptık.

Mesela doğa ve hayvan sevgisi için “Nerede bu fil? Nerede bu deniz yıldızı?”, öğrencilerilerimizin dikkat ve göz temasının geliştirmesi için: “Pencere Sey Dikkat Etkinlikleri”,sadece minicik bir noktadan yola  çıkarak yaratıcılıklarını keşfetmeleri  için “Nokta Atölyesi”, iç dünyalarını birlikte anlamak için “BEİER Cümle Tamamlama” etkinliğini, arkadaşlarıyla teneffüste daha mutlu olabilmek için “Arkadaşım Olur Musun?” etkinliklerini gerçekleştirdik.

İkinci dönem başlayacak yeni keşif yolculuğu için çalışmalarımız devam ediyor ve heyecanla öğrencilerimizin okula dönüşünü bekledik.