ŞİRKET PROGRAMI TÜRKİYE FİNALLERİNDE İKİ ŞİRKETİMİZ SEÇİLDİ

26 Nisan 2018

ŞİRKET PROGRAMI TÜRKİYE FİNALLERİNDE İKİ ŞİRKETİMİZ SEÇİLDİ

16 Nisan’da Osmangazi Üniversitesi Kültür Kongre Merkezinde Genç Başarı Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen Liseli Şirket Programı Eskişehir yarı finalinde il genelinde yarışan 32 şirket arasından seçilen iki şirketimiz 12-13 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

Ekim ayından beri okulumuzda yürütülen program sayesinde öğrencilerimizin sadece girişimcilik deneyimi kazanmalarını değil; iş fikri üretebilme, sorumluluk alabilme, ekip çalışması yapabilme, iş dünyası profesyonelleri ile mentorlük çalışması yapabilme, finansal okur yazarlık kazanma gibi pek çok alanda eşsiz deneyimler elde ettiler.

Bu fırsatı sağlayan Genç Başarı Eğitim Vakfı’na teşekkür ediyoruz.Türkiye finalinde ilimizi ve okulumuzu temsil edecek IMPERIUM ve NERO Genç Başarı Şirketlerimize başarılar diliyoruz.