THE DUKE OF EDINBURGH`S INTERNATIONAL AWARD ÖDÜL PROGRAMININ MACERA VE KEŞİF ETABI GÜMÜŞ YOLCULUĞUNU TAMAMLADIK

27 Ağustos 2019

7 öğrencimizden oluşan takımımız, The Duke of Edinburgh`s International Award ödül programının son etabı olan Macera ve Keşif Yolculuğunun Gümüş Etabını başarıyla tamamladı. Ödül programının Beceri Geliştirme, Fiziksel Gelişim ve Gönüllü Hizmeti bölümlerini tamamlayarak son etap olan macera ve keşif bölümüne katılmaya hak kazanan öğrencilerimiz, 19-20-21 Ağustos tarihlerinde Seyitgazi Mevkiinde gerçekleştirilen, toplamda yaklaşık 35 km`lik parkuru katederek ödül programını da başarıyla tamamlamış oldular. Tüm katılımcı öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.