“UYUM ELEMENTLERİ” SATIŞTA

11 Nisan 2020

“UYUM ELEMENTLERİ” SATIŞTA

“Eskişehir Gelişim Okulları”nda anaokulundan beri öğrenim gören 7. Sınıf  öğrencimiz Batuhan Kayatepe’nin kaleme aldığı “Uyum Elementleri” kitabı “Dorlion Yayınları” tarafından basılmaya uygun görülerek bugün satışa sunuldu. Batuhan Kayatepe ve ona rehberlik eden Türkçe Öğretmenimiz Uğur Balaban tarafından özenle hazırlanan kitap, fantastik roman türünde. Okul kurucumuz Erdal Şahbaz’ın da büyük desteğiyle çıkan “Uyum Elementleri”ni https://bit.ly/2JQynqp linki üzerinden satın alabilirsiniz.

BATUHAN KAYATEPE
ÖZGEÇMİŞ
Batuhan Kayatepe, 25 Kasım 2006 yılında Eskişehir’de dünyaya geldi. 2 yaşında, resme ilgi duymaya başladı. 6 yaşında  ESKİŞEHİR GELİŞİM OKULLARI-Anasınıfı’na başladı. 2. sınıftayken ilk resim sergisini açtı. 10 yaşında, arkadaşları ile birlikte 2. resim sergisini açtı ve o yıl kort tenisine başladı. 5. sınıftayken yazmaya başladı. 5. sınıfın ilk döneminde “Barış” konulu resim yarışmasına katıldı ve Türkiye 1.si oldu.  Daha sonra özel bir hastanenin resim yarışmasına katılarak sertifika aldı. 6. sınıfta, “Gelişim Okulları”nda 3. resim sergisini açtı. 2019 yılının Mayıs aylarında ilk kitabını yazmaya başladı. 7. sınıfta, yine bir resim yarışmasına girdi ve sertifika kazandı. 2019 Kasım ayında, ilk kitabı “Uyum Elementleri”ni yazmayı bitirdi.

Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.