Gelişim Okulları, Türkiye’nin en farklı şehirlerinden biri olan Eskişehir’de 20 yılı aşkın süredir eğitim veren bir eğitim kurumu. Türkiye eğitim sistemi içindeki tüm koşulları bilerek öğrencilerini geleceğin dünyasına evrensel iddialarla hazırlama kararlılığındadır.

Gelişim Okulları, Eskişehir kampüsünün yanında Londra Stay Academy iş birliği ile yurt dışında da bir kampüsü hayata geçirdi.

gelisim okulları
Gelişim Okulları web sayfası tüm birimlerimize ilişkin genel bilgilendirmeleri sizlerle paylaşmak için tasarlandı ve Gelişim Okullarının eğitim anlayışını, felsefesini özetleyen birçok bölümden oluşuyor. Anaokulumuzdan liselerimize uzanan okullarımızı ayrı ayrı ve ayrıntılı olarak ele aldığımız bölümlerde yakından tanıyabilirsiniz.
Gelişim Okullarının kurum kültürünü, değerlerini, fiziksel ve teknolojik olanaklarını da içeren genel yaklaşımımızı ve farklılığımızı da bir eğitim kurumuna yakışan ciddiyet ve güvenilirlikte sizlere aktarıyoruz.
Web sayfasında Gelişim Okullarına ilişkin birçok bilgiyi, deneyim ve paylaşımı bulabileceğinizi umuyoruz.