Dulce of Edinburgh Şubat ayı etkinlik çizelgelerinin teslim edilmesi

EDEXEL Başvurularının Son Günü

Genç Girişimciler Şirket Gruplarının Mentor ile Buluşması

ŞUBAT

26 Şubat-3 Mart Gelişim Spor Kulübü Genç Erkek Basketbol Takımı Bölge Müsabakaları

ŞUBAT

3. sınıf öğrencileri saat 09.45`te `Süper Kahramanlar ve Karakterler` konulu İngilizce sunumlarını gerçekleştireceklerdir.

ŞUBAT

3. sınıf öğrencileri saat 11.25`te İngilizce oyun oynama etkinliğini velilerle birlikte yapacaklardır.

FLL Lego Robot Yarışması

ŞUBAT

24-25 Şubat EGIMUN Öğrencileri Eğitimi (Akademi ve Organizasyon Ekipleri 1. Eğitimi)

ŞUBAT

4. sınıf öğrencilerinden Begüm Büyükbaş, Ece Korkut ve Irmak Tanrıverdı`nin Gökkuşağı Karma Resim Sergisi`nin açılışı saat 12.00`de gerçekleşecektir.

ŞUBAT

10. Sınıf öğrencileri meslek ve kariyer planlama etkinliği kapsamında İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Prof. Figen Ersoy`un dersine katılacaklardır

ŞUBAT

10. Sınıf öğrencileri "Meslek ve Kariyer Planlama Etkinliği" kapsamında Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi`nde derse katılacaklardır.

ŞUBAT

10. Sınıf öğrencileri meslek ve kariyer planlaması kapsamında Hukuk Fakultesi Prof. Ufuk Aydın ile ders izleme etkinliğine katılacak.

11 ve 12. Sınıflar Akademik Takip Toplantısı

ŞUBAT

Okullararası Küçük Erkekler Basketbol Müsabakası / Yer: Atatürk Spor Salonu / Saat: 13.00

ŞUBAT

Ortaokul öğrencimiz Yiğit Çelik, "Söz Sende Projesi" kapsamında Mustang`in Tarihi sunumunu gerçekleştirecek.